CAMBRILS

CAMBRILS
Športi: Judo, karate


 

Prizorišče: Cambrils Pavilion
Lokacija:
http://bit.ly/2q1hnFY
Prebivalci: 33.000
Površina: 33,00km2

Spletna stran: http://www.cambrils.cat/

Obmorsko mesto Cambril leži v osrčju Coste Daurade in ponuja pestra kulinarična doživetja, glasbene in kulturne dogodke ter športne dejavnosti. Mesto slovi kot kulinarična prestolnica Coste Daurade, ki navdušuje z vrhunskim prepletom tradicije in sodobnosti v slovitih restavracijah, tudi takih, okronanih z Michelinovo zvezdico. V ospredju ponudbe so prvovrstne surovine, ki se uporabljajo v cambrilski kuhinji. Lokalni kuharski mojstri so ustvarili kulinarični sloves, ki sega daleč prek španskih meja.Cambrils je odlično mesto za družinski turizem, ki lepo sprejme goste vseh starosti. Postalo je tradicionalni počitniških cilj veliko družin in ponuja vrsto dejavnosti za prosti čas. Mestne ulice z ljubkimi prodajalnami dnevno popestrijo cirkuške točke in raznovrstni glasbeno-razvedrilni nastopi. V glasbeni ponudbi Cambrilsa še posebej izstopa Mednarodni glasbeni festival, ki vsako leto navdušuje z vrhunsko zasedbo.

Blagodejno podnebje in mehka pokrajina Cambrilsa sta odlična za raznovrstne športe. Katalonska vlada je mestu podelila znak kakovosti za najboljšo športno turistično destinacijo. Mesto diha s športom in turizmom, saj ponuja vse vrste vodnih športov, plažnih športov in tradicionalnih športov, kot so: golf, padel tenis, nogomet, atletika, lokostrelstvo in drugi. Cambrils ima razvejano mrežo kolesarskih poti, ki segajo v zaledje Coste Daurade, in v sklopu tega ponuja tudi posebne storitve za kolesarje.

Najprepoznavnejši znak Cambrilsa so plaže z drobnim zlatim peskom, ki se raztezajo čez devet kilometrov obale. Modra zastava, ki plapola na njih, označuje čisto in urejeno kopališče ter zagotavlja vrhunski užitek pod sredozemskim soncem.
Cambrils je kraj, na katerem obiskovalci zadihajo s polnimi pljuči, se sprostijo in med pestrimi sprehodi potešijo raziskovalno žilico.Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji